Uw ideeën krijgen vorm.

Venediger is een atelier voor op maat gemaakte (tuin)meubelen, gebruiksvoorwerpen en bijzondere constructies. Mijn doel is om speciaal voor u producten te ontwerpen en te maken. Daarnaast heb ik een aantal producten ontworpen waar ik zo tevreden over ben dat ik ze u graag aanbied. Deze  basisontwerpen kunnen natuurlijk geheel naar wens worden aangepast.

Hmm, klinkt dat vaag? Voorbeelden van lampen, brievenbussen, kunstwerken, monumenten, naamborden, zitelementen, tafels, enz., enz.  kunt u zien op de producten-pagina’s.

Of u nu een grafmonument, een vergadertafel of een eenvoudig vijverrooster wilt laten maken, er is heel veel mogelijk. Voor mijn ontwerpen zoek ik naar geschikte combinaties van metaal, hout, steen en glas. Metalen die ik vaak toepas zijn weervast-staal (Corten), roestvast staal, messing, koper en brons.

path3079Plasmasnijden1

Bent u kunstenaar? U kunt bij Venediger terecht voor de productie van uw kunstwerken en voor op maat gemaakte sokkels, statieven en frames.  Omdat ik, naast mijn activiteiten bij Venediger, ook actief ben als beeldend kunstenaar (www.bernardwinkel.nl) kan ik mij goed inleven in uw eisen en wensen.

Voor zakelijke opdrachtgevers zoals architecten, bouwbedrijven, tuinarchitecten, hoveniers en industriële ondernemingen kan Venediger u van dienst zijn met het ontwerp en productie van klein constructiewerk, plasmasnijwerk en montage-opdrachten voor een groot aantal toepassingen.

Met Venediger bied ik u een oplossing door creativiteit en techniek te combineren en ik ondersteun u bij het ontwerpen en realiseren van uw ideeën.